Søk

Lås, beslag og låsesystemer

Sikre ditt hjem eller bedriftslokale med våre pålitelige låser, beslag og avanserte låsesystemer. Vårt utvalg kombinerer robusthet og smart teknologi for å gi deg trygghet og kontroll. Utforsk nå for skreddersydde sikkerhetsløsninger.

Sikkerhetskompaniet kan lage og kopiere de aller fleste nøkler og har topp moderne automatiske nøkkelmaskiner som produsere nøkler.

Sikkerhetskompaniet leverer lås til vinduer, dører og har et utvalg dørhåndtak og dørvridere samt hasper og hengelåser. Vi kan tilpasse låsene så du trenger kun en nøkkel til dine låser.

Sikkerhetskompaniet i Tønsberg fører Dormakaba og Mul-T-Lock sine mekaniske låssystemer og iLOQ sine digitale låssystemer. Våre låsesmeder har lang og bred erfaring i faget.

Sikkerhetskompaniet hjelper deg om du har låst deg ute, mistet nøkler eller ønsker tips til sikring av din bolig eller bedrift. Vi utfører service og reparasjoner av gamle låser. Våre erfarne låsesmeder har lang erfaring i faget og kan bistå deg med dine forespørsler.

Vi leverer både til private, borettslag og bedrifter

Last ned

Last ned

Leverandører

Trenger du pris på et prosjekt?

Sikkerhetskompaniet sørger alltid for gjennomtenkte løsninger i forhold til funksjonalitet, kvalitet, krav og kostnad. Vi priser alle typer bygg.