Søk

Enkel adgang for hele eiendommen

Komplett og skybasert adgangssystem for deg som ønsker å skape en fremtidsrettet løsning i dine eiendommer. Systemet er basert på innovativ teknologi som tilfredsstiller alt du kan forvente deg av et moderne adgangssystem i dag. Maksimal brukervennlighet og trygghet – enestående fleksibilitet og kostnadseffektivitet.

Vi leverer både til private, borettslag og bedrifter

All administrasjon foregår i vår skybaserte adminplattform. Her kan du f.eks. enkelt gi adgang til nye brukere eller ta frem tilfeldige koder til besøkende.

Du logger deg inn på www.steplock.cloud og kan deretter administrere hele systemet via din egen mobil eller datamaskin – når du vil og uansett hvor du er.

Enkel og sikker administrasjon

Ulike eiendommer eller frittstående enheter

STEP Kortlesere har mange bruksområder. For eksempel kan du bruke dem til å låse opp en port eller f.eks. en ladestolpe for elbil, eller plassere den helt frittstående ved døren til søppelrommet.

Enorm fleksibilitet

STEP Kortleser kan kombineres perfekt med våre andre adgangsløsninger, som for eksempel våre porttelefoner med kamera. I tillegg er STEP Mobilåpning alltid inkludert.

STEP Mobilåpning

- mobiltelefon som digital nøkkel

Med STEP Mobilåpning slipper du å forholde deg til brikke eller nøkkelhåndtering. Mobilen blir din nøkkel – enklere enn det blir det ikke.
Brukervennlighet på to måter

De fleste har i dag mobiltelefonen med seg. STEP Mobilåpning en praktisk løsning som betyr at du ikke trenger å lete etter brikker eller nøkler, du bruker bare mobiltelefonen din. STEP Mobilåpning lar deg låse opp døren på to enkle måter.

  1. Lås opp via StepLocks app. Åpne StepLocks app på mobilen din. Klikk deretter på opplåsingssymbolet på døren du vil låse opp. Ferdig!
  2. Lås opp via QR-kode. Skann QR-koden som er lagt ut på døren. Åpne kameraet på telefonen, pek det mot QR-koden og identifiser deg ved å skrive inn din personlige kode. Ferdig!

Midlertidig kode for besøkende

Forventer du besøk til et bestemt tidspunkt, kan du lage en midlertidig kode som kun fungerer i den tidsperioden du har bestemt. Da kan den besøkende få adgang til døren ved å skanne QR-koden og taste inn den midlertidige koden. Når tidsperioden er utløpt, er koden ugyldig. Systemadministratoren oppretter de midlertidige kodene og bestemmer tidsintervallet.

Enorm fleksibilitet

STEP Mobilåpning er alltid inkludert når du velger en av våre andre adgangsløsninger, men du kan også velge den som en helt frittstående løsning.

Du har også mulighet til å koble STEP Mobilåpning til ditt eksisterende adgangskontrollsystem, uavhengig av leverandør. Det betyr at du kan kombinere ulike typer tilgang i samme system og på samme dør.

STEP kortleser

– enkel adgang for hele eiendommen

STEP Kortleser er fullt IP-basert og gir adgang til hele eiendommen. Personer med gyldig adgang benytter enkelt sin kode, brikke eller kort.

Stilig og robust design

Kortleseren kombinerer et stilrent og diskret design, med en robust og vandalsikker konstruksjon som tåler å plasseres i tøffe miljøer både innendørs og utendørs. Velg mellom overflatelagsdetaljer i sølv eller messing.

Bredt spekter av bruksområder

Du kan kombinere STEP Kortleser med med våre andre adgangsløsninger, som STEP Porttelefon eller STEP Mobilåpning, i ett og samme system. Dette skaper stor fleksibilitet der du kan skreddersy et system som passer perfekt til din eiendoms behov. Kortleseren passer for alle typer eiendommer og virksomheter, fra borettslag og sameier, til kommersielle eiendommer, industri og kontor.

 

Trenger du pris på et prosjekt?

Sikkerhetskompaniet sørger alltid for gjennomtenkte løsninger i forhold til funksjonalitet, kvalitet, krav og kostnad. Vi priser alle typer bygg.