Søk
Søk

Bestill låsesmed

Når du bestiller en låsesmed hos oss sikrer vi deg en rask behandling innenfor våre åpningstider. Med et mangfold av låstyper kan låser være en utfordring for mange. For å sikre en effektiv behandling, ber vi deg vennligst om å gi en kort beskrivelse av problemet og last opp et bilde når du sender inn bestillingen. 

Benytt skjemaet nedenfor for å bestille låsesmed fra oss.

Vi utfører oppdrag i Vestfold og Grenlandsområdet

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det før en låsesmed kan være på stedet?

Normalt tar det 2-5 virkedager etter bestilling. Ved hastesaker kan en låsesmed være på stedet samme dag etter at tjenesten er bestilt.

Hva er kostnaden for låsesmedtjenestene deres?

Prisene varierer avhengig av tjenesten og tidspunktet på dagen. Kontakt oss direkte for en nøyaktig prisvurdering basert på dine behov. Du kan også benytte kontaktskjemaet og sende oss bilder for å få et mer presist pristilbud.

Er tjenestene deres tilgjengelige døgnet rundt?

Nei, dessverre tilbyr vi ikke døgnåpen låsesmedtjeneste.

Hva gjør jeg hvis jeg har mistet nøklene mine?

Kontakt oss, så kan vi være behjelpelige. På grunn av sikkerheten rundt åpning av dører gjennomfører vi en bakgrunnssjekk for å verifisere at personen som ønsker jobben utført, er boligeieren.

Kan jeg bytte lås selv?

Ja, det er fullt mulig å bytte lås selv, men man må ha riktig type lås og riktig verktøy for å utføre jobben. Låssylindere kan kjøpes i vår nettbutikk (lenke).

Kopierer dere systemnøkler?

Ja, men vær oppmerksom på at for å kopiere en systemnøkkel må personen som står oppført på sikkerhetsskjemaet enten skrive under en fullmakt eller ta direkte kontakt med oss.

Trenger du pris på et prosjekt?

Sikkerhetskompaniet sørger alltid for gjennomtenkte løsninger i forhold til funksjonalitet, kvalitet, krav og kostnad. Vi priser alle typer bygg.