Søk

Porttelefon med kamera og touch display

Med STEP Porttelefon får du en adgangsløsning som øker sikkerheten i hele eiendommen. Når noen ringer på porttelefonen, kan den oppringte kontakten se hvem det er som ringer.

Porttelefonen har flere smarte funksjoner, som touch display, belysning som slår seg på automatisk når noen nærmer seg, samt en innebygd RFID-leser som gjør at porttelefonen også fungerer som kortleser.

STEP Porttelefon passer for alle typer virksomheter og eiendommer, for eksempel store og små bolig- eller utleieforeninger, kontorer og næringseiendommer.

Vi leverer både til private, borettslag og bedrifter

All administrasjon foregår i vår skybaserte adminplattforem. Her kan du f.eks. enkelt gi adgang til nye brukere eller ta frem tilfeldige koder til besøkende.

Du logger deg inn på www.steplock.cloud og kan deretter administrere hele systemet via din egen mobil eller datamaskin – når du vil og uansett hvor du er.

Enkel og sikker administrasjon

Tilpass utseendet på porttelefonen for eiendommen din

Velg om du vil ha en porttelefon med utførelse i sølv- eller messing, og om den skal monteres som utenpåliggende eller som innfelt.

Det er også flere tilbehør å velge mellom, inkludert en tilpasset monteringsplate som kan graveres. Her har du mulighet til å gravere for eksempel eiendommens adresse eller din logo.

Enorm fleksibilitet

Porttelefonen kan kombineres med våre andre adgangsløsninger, også i samme adgangssystem. I tillegg er STEP Mobilåpning alltid inkludert.

Trenger du pris på et prosjekt?

Sikkerhetskompaniet sørger alltid for gjennomtenkte løsninger i forhold til funksjonalitet, kvalitet, krav og kostnad. Vi priser alle typer bygg.