Søk

Digitalt låssystem

iLoq revolusjonerer låseteknologi med sitt batteriløse og trådløse system. Full kontroll over adgang, enkelt administrert, og sikkerhet uten kompromisser. Velkommen til fremtidens lås.

iLOQ 5-serien er et fleksibelt og programmerbart låssystem som lar kunden velge hva slags “nøkkel” de ønsker å bruke: den digitale iLOQ S5 nøkkelen, iLOQ S50 mobilnøkkel (iOS or Android), en S50 nøkkel-FOB eller bare en Kode.

Administrasjon av både den digitale nøkkelbaserte løsningen og den mobiltelefonbaserte løsningen håndteres av én, fleksibel og brukervennlig plattform. Du kan også opprette dine egne visninger med de funksjonene du bruker oftest. Den avanserte enhet-til-enhet kommunikasjonsfunksjonen gjør at en enorm mengde data (for eksempel tilgangsrettigheter, tidsbegrensninger, lister over blokkerte nøkler og logg) kan oppdateres eksternt og raskt deles mellom leserne, nøklene og låsene i en bygning før døren låses opp. Dette eliminerer behovet for manuell import eller eksport av data til låser og nøkler på stedet, minimerer utgiftene forbundet med systemkabling og reduserer livssykluskostnadene.

Når alle enheter er aktivert og kan kommunisere med hverandre, holdes alltid tilgangsrettighetene oppdatert. Tilgangsrettigheter til tapte, stjålne eller ikke-returnerte nøkler kan raskt og enkelt fjernes fra systemet for maksimert sikkerhet, samtidig som det administrerende arbeidet og kostnadene minimeres. Den tilgjengelige tidsfunksjonen sikrer at utløpte nøkler ikke har tilgang uten administrative handlinger.

iLOQ 5-seriens standard med åpne grensesnitt (API) muliggjør integrasjon med moderne informasjonsdelings- og reservasjonssystemer og kundepersonlige databaser. Dette har mange nyttige bruksområder: for eksempel kan bestilling av fellesarealer oppdateres ved bruk av mobilapper og deles med iLOQ nøklene. Ingen ekstra kabling til døren er nødvendig.

Vi leverer både til private, borettslag og bedrifter

Leverandører

Trenger du pris på et prosjekt?

Sikkerhetskompaniet sørger alltid for gjennomtenkte løsninger i forhold til funksjonalitet, kvalitet, krav og kostnad. Vi priser alle typer bygg.